Entranyable ambient
a Ca la Ramona
Des de 1984 posem amb tot els nostre cor un bon assortiment de carns, fruita, verdures i altres productes a disposició dels veïns del poble de Montbrió del Camp i tota Tarragona.

Ca la Ramona, la teva botiga
a Montbrió del Camp

Ca la Ramona segueix sent un negoci familiar portat pels fills del Josep i la Ramona, el germà petit segueix treballant la terra i cultivant olives, raïm Moscatell, taronges, mandarines i patates que es poden comprar a la botiga acabats de collir. Quan n’és temporada, a Ca la Ramona també s’hi poden trobar carxofes i calçots de producció pròpia, i els podreu comprar tan crus com cuits.

Productes de proximitat, de molt bona qualitat

Els quasi 40 anys d’experiència ens han permès créixer, aprendre i millorar, però seguim essent una botiga tradicional i propera, oferint als nostres clietns un tracte familiar. Una petita botiga que cada dia selecciona els millors productes i prepara, per a tu i els teus, una gran varietat d’elaborats i menjar per emportar. Volem que no tinguis excusa per menjar productes de qualitat, variat i al millor preu.

Carnisseria i xarcuteria

Trobareu productes de qualitat i molt diferents dels que es poden trobar en establiments generals. Comptem amb carn de vedella, cabrit, xai, porc, pollastre i conill de granges de la zona, es tracta de producte fresc i de la màxima qualitat, per poder gaudir del millor producte del camp a la taula. Els embotits i formatges que oferim a Ca la Ramona també són de la millor qualitat, elaborats de forma tradicional i amb productes frescos i selectes. Comptem amb una àmplia oferta de productes frescos i processats, fets amb la millor matèria primera del territori. Nosaltres treballem amb granges i productors locals.

Fruiteria i verduleria

Treballem amb productes frescos de qualitat i de proximitat amb els millors fruits de la nostra terra. Posem a disposició dels nostres clients les fruites i verdures de temporada acabades de collir per poder transmetre el millor sabor, directe del camp a la taula. Comptem amb varietat d’hortalisses segons la temporada, respectant el calendari de conreu i collita natural, per poder oferir els millors productes als nostres clients. A Ca la Ramona, a Montbrió del Camp, trobareu una selecció de les verdures i fruites fresques i de temporada per poder gaudir dels sabors del Baix Camp.

Bodega de vins i més

El Camp de Tarragona té una gran riquesa en varietat de vins i vins generosos, on les denominacions d’origen de Montsant, Conca, Priorat, Falset i Tarragona en són representació suficient. Tenim una àmplia gamma de vins blancs, negres, rosats i també vins dolços tant del nostre territori com d’altres contrades. Hi trobareu altres denominacions d’origen de renom internacional com el vi de la Rioja, i una selecció de licors, cerveses i altres begudes per poder equipar el rebost i estar preparats per a les sobretaules.

Fleca

A Ca la Ramona hi trobareu tot el que necessiteu per al dia a dia, com ara també pa acabat de fer. Ens trobareu a Montbrió del Camp, a la nostra botiga oferim els millors productes frescos i de qualitat, i també comptem amb secció de fleca, on podreu comprar el pa acabat de fer i disfrutar d’una gran oferta de productes locals, frescos i de gran qualitat.

Conserves

Disposar de productes en conserva ens pot estalviar molts maldecaps, per això, a Ca la Ramona, posem a la vostra disposició tota mena de conserves per equipar el rebost. Llegums, fruita, verdures i peix, per poder tenir a l’abast productes de fora de temporada en qualsevol moment. Podreu gaudir de tota una gamma de menjar en conserva que us permetrà gaudir dels millors productes fora de temporada.

Drogueria i perfumeria

La nostra botiga és un establiment creat amb l’objectiu d’oferir a la gent de Montbrió comoditat i varietat a l’hora de comprar. A Ca la Ramona hi trobareu també productes de neteja, higiènics i de bellesa. Als nostres prestatges hi trobareu una gran gamma de productes per cobrir les vostres necessitats, com ara detergents, productes de tota mena per a la llar, perfums, productes per al cabell, cremes i també productes de parafarmàcia.

Supermercat Ca la Ramona
el teu supermercat de proximitat

A Ca la Ramona disposem d’una àmplia varietat de productes seleccionats amb tot detall per satisfer les teves necessitats. La missió del nostre negoci sempre ha estat, és i serà “L’atenció única al client, tant en tracte, com en servei”. Un negoci amb una gran varietat i qualitat de productes, confiança i en definitiva, un servei preferent.

Ca la Ramona, la teva botiga a Montbrió del Camp

Ca la Ramona segueix sent un negoci familiar portat pels fills del Josep i la Ramona, el germà petit segueix treballant la terra i cultivant olives, raïm Moscatell, taronges, mandarines i patates que es poden comprar a la botiga acabats de collir. Quan n’és temporada, a Ca la Ramona també s’hi poden trobar carxofes i calçots de producció pròpia, i els podreu comprar tan crus com cuits.

Productes de proximitat, de molt bona qualitat

Els quasi 40 anys d’experiència ens han permès créixer, aprendre i millorar, però seguim essent una botiga tradicional i propera, oferint als nostres clietns un tracte familiar.

Una petita botiga que cada dia selecciona els millors productes i prepara, per a tu i els teus, una gran varietat d’elaborats i menjar per emportar. Volem que no tinguis excusa per menjar productes de qualitat, variat i al millor preu.

Carnisseria i xarcuteria

A Ca la Ramona trobareu productes de qualitat i molt diferents dels que es poden trobar en establiments generals. La nostra botiga compta amb carn de vedella, cabrit, xai, porc, pollastre i conill de granges de la zona, es tracta de producte fresc i de la màxima qualitat, per poder gaudir del millor producte del camp a la taula.

Els embotits i formatges que oferim a Ca la Ramona també són de la millor qualitat, elaborats de forma tradicional i amb productes frescos i selectes. Comptem amb una àmplia oferta de productes frescos i processats, fets amb la millor matèria primera del territori. Nosaltres treballem amb granges i productors locals.

Fruiteria i verduleria

Treballem amb productes frescos de qualitat i de proximitat, servim a la nostra botiga els millors fruits de la nostra terra. Posem a disposició dels nostres clients les fruites i verdures de temporada de la millor qualitat, i acabades de collir per poder transmetre el millor sabor, directe del camp a la taula.

Comptem amb varietat d’hortalisses segons la temporada, respectant el calendari de conreu i collita natural, per poder oferir els millors productes als nostres clients. A Ca la Ramona, a Montbrió del Camp, trobareu una selecció de les verdures i fruites fresques i de temporada per poder gaudir dels sabors del Baix Camp.

Bodega de vins i més

El Camp de Tarragona té una gran riquesa en varietat de vins i vins generosos, les denominacions d’origen de Montsant, Conca, Priorat, Falset i Tarragona en són representació suficient. A Ca la Ramona podreu trobar una àmplia gamma de vins blancs, negres, rosats i també vins dolços tant del nostre territori com d’altres contrades.

Hi trobareu altres denominacions d’origen de renom internacional com el vi de la Rioja, i una selecció de licors, cerveses i altres begudes per poder equipar el rebost i estar preparats per a les sobretaules.

Fleca

A Ca la Ramona hi trobareu tot el que necessiteu per al dia a dia, també pa acabat de fer. Ens trobareu a Montbrió del Camp, a la nostra botiga oferim els millors productes frescos i de qualitat, i també comptem amb secció de fleca, on podreu comprar el pa acabat de fer. Tenim una gran oferta de productes locals, frescos i de gran qualitat.

Conserves

Disposar de productes en conserva ens pot estalviar molts maldecaps, per això, a Ca la Ramona, posem a la vostra disposició tota mena de conserves per equipar el rebost. Llegums, fruita, verdures i peix, per poder tenir a l’abast productes de fora de temporada en qualsevol moment.

Tots els nostres productes són de màxima qualitat, també les conserves. Podreu gaudir de tota una gamma de menjar en conserva que us permetrà gaudir dels millors productes fora de temporada.

Drogueria i perfumeria

La nostra botiga és un establiment creat amb l’objectiu d’oferir a la gent de Montbrió comoditat i varietat a l’hora de comprar. A Ca la Ramona hi trobareu des de productes frescos directes del camp o el corral, fins a vins de qualitat, oli de Siurana, pa acabat de fer, i per descomptat, també productes de neteja, higiènics i de bellesa.

Als nostres prestatges hi trobareu una gran gamma de productes per cobrir les vostres necessitats, com ara detergents, productes de tota mena per a la llar, perfums, productes per al cabell, cremes i també productes de parafarmàcia.

Supermercat Ca la Ramona el teu supermercat de proximitat

A Ca la Ramona disposem d’una àmplia varietat de productes seleccionats amb tot detall per satisfer les teves necessitats. La missió del nostre negoci sempre ha estat, és i serà “L’atenció única al client, tant en tracte, com en servei”. Un negoci amb una gran varietat i qualitat de productes, confiança i en definitiva, un servei preferent.